Avdelning Mejram

 

 

 

Lena J 

Naturintresserad pedagog som arbetar med utomhus-pedagogik
i närmiljön.

Barnen utvecklas genom lek, socialt samspel samt språk-utveckling och matematik.

 
Linda 

Lugn och positiv pedagog som verkligen gillar natur och miljöarbete. Brinner för ute-verksamhet. Att erbjuda barnen en trygg och lärorik tid på förskolan är viktigt.

 
Åsa

Glad och trygg pedagog som tycker om att sjunga  och att vara i skogen. Brinner för alla barns lika värde och att alla ska få växa upp till den hen är.

 

 

 

 

Sara

Lugn och glad pedagog som vill vara medupptäckande och se det barnen ser. Tycker om sång och musik, skapande verksamhet och att vara i naturen..

 
Pia

Vikarie på huset som just nu jobbar fasta onsdagar inne på Mejram, och ibland på andra ställen. Hon tycker om hundar och sin husbil, och jobbar som osteopat för både människor och djur.

Avdelning Mynta

 

 

Ann

Glad och positiv pedagog som brinner för alla människors lika värde. Gillar musik, dans, teater och skapande aktiviteter

 
Jaqueline

Glad och spontan pedagog som gillar att spela teater, sjunga och bjuda på sig själv. Att lyssna in barnen och deras behov är viktigt.

 

 

 Marita

Pedagog som ser till att både små och stora trivs och mår bra. Tycker om att arbeta nära barnen, gärna utomhus

 

  

 

 

                                          

 

Lisa

Idrottsintresserad pedagog som gillar att sjunga. Har utbildning och intresse för att arbeta med tecken som stöd. Utbildad sagopedagog.

 
Sara

 Är just nu föräldraledig.

 
Ulrica

Pysselproffs till pedagog som gillar sin husbil. Tycker om att organisera och att vara välplanerad. Har studerat special-pedagogik.

 
Maria

Pedagog som tycker om sång och utomhuspedagogik. Det finns en sång till varje tillfälle, och allt vi kan göra inomhus kan vi också göra ute. Brinner lite extra för barns språkutveckling.

 
Emma

Pedagog som gillar att måla och vara ute i skogen. Tycker att det är viktigt att alla får vara sig själv och att alla är unika och värdefulla.

 

Övrig personal

 

 

 

 

 

 
Lena O

Sagoberättande symbolpedagog som brinner för "sagans läkande kraft" både hos oss (i vårt sago-rum) och på biblioteket Fyren.

 
Kerstin

Förskolechef "med tre F", förskollärare, florist och förälder. Gillar allt som växer och spirar, både små barn och små plantor.

–"Örtagården skall vara ett barnens drivhus, där man får
växa och utvecklas."

 
Lina

Glad kock som lagar vår goda mat och bakar vårt bröd. Hjälper också till med våra små när det kärvar till sig.